Kérdés esetén keressen minket az elérhetőségeinken, ha árajánlatot szeretne kérni használja árajánlatkérő űrlapunkat, vagy küldjön egy üzenetet az email címünkre. Mi a lehető leghamarabb válaszolni fogunk, illetve amennyiben kérdés merül fel valamivel kapcsolatban, visszahívjuk. Kérje árajánlatát az “utazás németbe” szolgáltatásunkról.

Az útvonalak módosítás

Természetesen a járatok útvonalai módosíthatók.  Teljes körű utas-, illetve csomagbiztosítás! Átszállásra az ausztriai MELKEN van lehetőség. Háztól-házig opció is igénybe vehető. Buszaink váltó sofőrrel közlekednek.

Útvonalak:

  1. Járat útvonala.

Dunántúl egész területe – Bécs – Salzburg – München – Memmingen – Füssen – Lindau – Konstanz – Singen – Basel

  1. Járat útvonala.

Dunántúl egész területe – Bécs – Passau – Regensburg – Nürnberg – Frankfurt – Köln – Essen

  1. Járat útvonala.

Dunántúl egész területe – Bécs – Passau – München – Ulm – Stuttgart – Karlsruhe – Baden Baden – Freiburg

  1. Járat útvonala.

Dunántúl egész területe – Bécs – Brno – Prága – Zwickau – Lipcse – Berlin – Hannover – Bréma – Hamburg

A visszautak minden esetben másnap történnek, ugyanezen az útvonalon.  Bécsnél lehetőség van az átszállásra, hogy az útvonal a lehető legrövidebb legyen.

Kérje árajánlatát a “németbe utazás” szolgáltatásunkról

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni a “németbe utazás” szolgáltatásunkról kattintson ide: árajánlat. Ha a “németbe utazás”szolgáltatást szeretné megrendelni kattintson ide: megrendelés. További információért hívja a +36304450239 telefonszámot vagy használja a kapcsolat oldalunkon található elérhetőségi adatainkat.