Amikor az “utazás németbe”, mint ötlet megfogalmazódott bennünk, már akkor biztosak voltunk néhány olyan fontos dolog betartásában, amelyet szinte már szabályszerűen alkalmazunk. Az ilyen és az egyik legfontosabb a személyszállítás pontossága. Ezt nem kell bővebben kifejteni ahhoz, mindenkinek vannak tapasztalatai a pontatlanságból okozott problémákkal és élethelyzetekkel kapcsolatban. A másik legfontosabb számunkra a megbízhatóság. Ha ön igénybe veszi az “Utazás Németbe” szolgáltatásunkat akkor, biztos lehet abba, hogy mi minden erőnkkel azon leszünk, hogy ez a két legfontosabb “sarokpontja” a cégünknek, a lehető legmaximálisabban teljesüljön.

Egy “utazás németbe”…

Utazás németbe a Nagy Utitárs Kft. tulajdonosa
A cégtulajdonos munka közben

5 éve vagyunk a piacon

Jelenleg öt éve végzünk háztól-házig tartó személyszállítást Németországba és aki velünk utazik, barátságos környezetben teheti meg azt a sok kilométert. Megfelelő helyismeretünk és a korszerű navigációs eszközök közös segítségével, biztos lehet abban, hogy Ön a cégünkkel eléri célját.

Rólunk mondták…

“Én a kezdetektől utazom velük már 5 éve, és elégedett vagyok! Pontos, precíz és korrekt vállalkozás! Mind a sofőrök és a főnök is! Minden tiszteletem az övék! Én csak ajánlani tudom őket mindenkinek!”
– Ágica – 

“Elmondhatom, a legklasszabb csapattal utaztunk, költöztünk ki! Köszönjük a sofőröknek a kedvességüket. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!!!!”
– Júlia – 

“Szeretek velük utazni, mert megbízhatóak és mindig segítenek ha probléma adódik. Csak ajánlani tudom őket……….. :)”
– Erika –

“Aranyosak, szuper Pasik, jó hangulat, mindent megoldanak, KLASSZ  ! Üdv Nektek !  Találkozunk 4 hetente ! Puszi !”
– Éva –

“Csak ajánlani tudom! Megfizethető áron háztól-házig visznek, mindig kedves megbízható jó sofőrök. Nagy tűrőképességgel bírnak 🙂 és segítőkészek. Én és a családom is minden alkalommal velük utazunk haza és vissza, és mindig nagyon jó hangulat van!”
– Mariann –

“Mindenkinek csak ajánlani tudom őket! Már többször utazott az édesapám velük Svájcba. Mindig minden rendben ment, mindenről előre értesítenek telefonon és ők is állandóan elérhetőek. Az írásos üzenetekre is 1-2 órán belül válaszolnak! A sofőrök korrektek, kedvesek és segítőkészek. Mivel az édesapám nem tudna egyedül, segítség nélkül eljutni a betegsége miatt hozzánk, ez sem akadály hogy ellátogasson hozzánk 1200 km-re a lakhelyéről, mivel a sofőrök között volt betegszállítók is vannak (a gyógyszer bevételben is segítenek). Tényleg egy szuper csapat. Az édesapám már csak velük utazik.”
– Annamária  –

“Én, személy szerint csak pozitív dolgokat tudok elmondani. Két gyermekkel szoktam  utazni. Gyerekszeretők a sofőrök. Gratulálok a főnöknek és kívánom, hogy sokáig tudja ezt. csinálni. A tisztelője vagyok!!!!”
– Judit – 

Kérje árajánlatát a “németbe utazás” szolgáltatásunkról

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni a “németbe utazás” szolgáltatásunkról kattintson ide: árajánlat. Ha a “németbe utazás”szolgáltatást szeretné megrendelni kattintson ide: megrendelés. További információért hívja a +36304450239 telefonszámot vagy használja a kapcsolat oldalunkon található elérhetőségi adatainkat.