Kérjük, jelezze előre megrendeléskor a szállítani kívánt csomagok mennyiségét. A viteldíj 2 bőrönd (maximum 40 kg) és 1 kézipoggyász szállítását foglalja magába. Ezen felül a plusz poggyászokért 9.000,- Ft/csomag felárat számolunk fel. Amennyiben az Utas nem jelzi előre a szerződésben foglalt mennyiségnél több csomagot, és az akadályozza a többi utas poggyászának elhelyezését, úgy annak szállítását a gépkocsivezető megtagadhatja.

Mi a helyzet a gyerekekkel?

Amennyiben gyermekkel utazik és szükség van az utazáskor gyermekülésre, úgy kérjük azt a megrendelésben előre jelezni szíveskedjen felénk a gyermek életkorának és súlyának a megadásával, hogy a megfelelő biztonsági ülést tudjuk biztosítani részére. A hagyományostól eltérő csomagok szállításáért (pl.: kerékpár, síléc, babakocsi stb.) felárat kell fizetni. Annak szállítását szolgáltató nem köteles teljesíteni, csak ha az előzetes egyeztetés során lehetségesnek bizonyul. Ezen csomagok szállítási díja mérettől függően 15.000 – 30.000 Ft között változhat.
A gépjárműben felejtett tárgyakért felelősséget nem vállalunk, azokat maximum 30 napig díjmentesen megőrizzük.

A viteldíjak változtatásának jogát a szolgáltató fenntartja, de a már megrendelt személyszállításokra ez visszamenőleg nem vonatkozik

Kérje árajánlatát a “németbe utazás” szolgáltatásunkról

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni a “németbe utazás” szolgáltatásunkról kattintson ide: árajánlat. Ha a “németbe utazás”szolgáltatást szeretné megrendelni kattintson ide: megrendelés. További információért hívja a +36304450239 telefonszámot vagy használja a kapcsolat oldalunkon található elérhetőségi adatainkat.