Szolgáltatótól független, előre nem látható események következtében (baleset, útfelújítás vagy különleges időjárási körülmények miatti útlezárás, forgalmi dugó, egyéb akadályoztatás, műszaki meghibásodás stb.) előforduló késedelemért és az ebből fakadó károkért társaságunk felelősséget nem vállal. Az ilyen váratlan események esetében alternatív útvonalakat határozunk meg.

Ha mi hibázunk, vállaljuk!

A szolgáltató bizonyítható hibájából bekövetkezett kárért megrendelő kártérítési igénnyel élhet, de csak abban az esetben. Európán belüli út esetén a kártérítés a nálunk megrendelt szolgáltatások összértékének maximum háromszorosában, míg az Európán kívüli utak esetén a nálunk megrendelt szolgáltatások összértékének ötszörösében maximalizálható. Abban az esetben, ha a kár értéke nem haladja meg a kártérítés maximumát (utazási céltól függően), úgy csak a kár értéke kerül visszatérítésre

Kérje árajánlatát a “németbe utazás” szolgáltatásunkról

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni a “németbe utazás” szolgáltatásunkról kattintson ide: árajánlat. Ha a “németbe utazás”szolgáltatást szeretné megrendelni kattintson ide: megrendelés. További információért hívja a +36304450239 telefonszámot vagy használja a kapcsolat oldalunkon található elérhetőségi adatainkat.