Többféle módon is megrendelhetők cégünk szolgáltatásai.. Mindenki a saját belátása szerint döntsön arról, hogy melyik mellett dönt. Valakinek online egyszerűbb, de van olyan ember, aki a személyes kapcsolatokat tartja a jó választásnak.

A személyszállítás megrendelésének lehetőségei:

  • Ügyfélszolgálatunkon: 7300 Komló, Kossuth L. utca 115. (hétfő – péntek 09:00-12:00).
  • Telefonon: a +36 30-4450239 vagy a +36 30-7306730 telefonszámon.
  • E-mail-en: az info[kukac]nagyutitars.hu címre elküldött levélben.
  • Cégünk internetes weboldalán a megrendelés menüpontban

Weboldalunkon történő online megrendelés.

Az online elküldött megrendeléseket munkanapokon 09:00-16:00-ig 4 órán belül, nyitvatartási időn kívül 12 órán belül, munkaszüneti és ünnepnapokon 24 órán belül visszaigazoljuk. Amennyiben írásban vagy online elküldött megrendelésére hétköznap 24 órán belül nem kap választ, úgy kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat. A hiányosan kitöltött és elküldött megrendelések nem kerülnek visszaigazolásra, az ebből adódó kellemetlenségek miatt társaságunk felelősséget nem vállal!

Weblapunkról történő megrendelés esetén a rendszer egy automatikus üzenetet küld Önnek a megrendelés beérkezéséről. Ez az üzenet NEM számít visszaigazolásnak és a foglalás rögzítésének. A tényleges megerősítést az adatok feldolgozása után ügyfélszolgálati kollégánk egy külön üzenetben küldi el Önnek az utazás pontos adataival és az egyéb tudnivalókkal az Utas által megadott e-mail címre.

A tervezett utazást megelőző 72 órán belüli megrendelés esetén javasoljuk, hogy az online megrendelés mellett telefonon is egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal. A rövid határidős foglalásoknál előfordulhat, hogy már csak a szabad helyek függvényében tudjuk teljesíteni a személyszállítást. Ez jelenthet jelentősen korábbi indulást.

A megrendelés visszautasításának jogát fenntartjuk!

Kérje árajánlatát a “németbe utazás” szolgáltatásunkról

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni a “németbe utazás” szolgáltatásunkról kattintson ide: árajánlat. Ha a “németbe utazás”szolgáltatást szeretné megrendelni kattintson ide: megrendelés. További információért hívja a +36304450239 telefonszámot vagy használja a kapcsolat oldalunkon található elérhetőségi adatainkat.